🔔 Sizin için tarafımızca oluşturulmuş demo hesabınızdan hazır ders içeriklerimizi inceleyebilmeniz için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
‼️ Hesap bilgileriniz ve demo süreci ile ilgili bütün detaylar size ekibimiz tarafından mail ile gönderilmiş olup mailinizi de ayrıca kontrol etmenizi rica ederiz.
1️⃣ Öncelikle kullanıcı adı ve şifreniz ile hesap girişi yapmalısınız. Hesap girişinizi telefonunuzdan ve akıllı tahta yada bilgisayarınızdaki tarayıcınızdan yapabilirsiniz.
✅ Telefonunuzdan nasıl giriş yapabileceğinizi görebilmek için BURAYA tıklayarak ilgili videoyu izleyebilirsiniz.
✅ Tarayıcı girişinin nasıl yapılacağı ile ilgili eğitim videosunu da BURAYA tıklayarak izleyebilirsiniz.
2️⃣ Hesap girişinizi başarılı bir şekilde yaptıktan sonra içeriklerimizi inceleyebilirsiniz.
✅ İçeriklere mobil uygulamamızdan nasıl erişeceğiniz ile ilgili detaylı eğitim videosunu izleyebilmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.
✅ İçeriklere akıllı tahtanızdaki tarayıcıdan nasıl erişeceğiniz ile ilgili detaylı eğitim videosunu izleyebilmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.
3️⃣ EduPage Kids tarafıdan sizlere sunulan içerikleri isterseniz öğrencilerinize ders öncesi hazırlık materyali olarak da atayabilirsiniz.
İlgili işlemi nasıl yapabileceğiniz ile ilgili eğitim videosu için BURAYA tıklayabilirsiniz.